Station Tijd (2014)

Station Tijd was mijn eerst poging om een strip te tekenen. Ik dacht dat dat met een kroontjespen en Oost-indisch inkt moest, en aan zo’n tekentafel want dat had ik wel eens gezien. Het resultaat was niet onaardig. Ik heb de strip laten drukken en uitgegeven onder de naam Uitgeverij Snode Plannen.

De strip is 36 pagina’s, zwart wit en vertelt het verhaal van een  jongeman die op een dag een ticket krijgt om naar de toekomst te reizen. Waarom krijgt hij  die ticket? En wie is dat duistere figuur dat hem achtervolgt?

 


Monster (2016)

Mijn tweede poging, deze keer digitaal en dankzij de ervaring met Station Tijd wist ik beter waar ik aan begon. Om van deze strip een leuke uitgave te maken heb ik het met behulp van Crowdfunding gefinancierd en wederom zelf uitgegeven.


Een aan lager wal geraakte dronkaard verandert op een dag in een reus. Als de maatschappij de eerste schrik voorbij is, wordt hij door een grote menigte gevolgd en voor God aangezien.


Evil Doctor Y fails to rule the world (2017)

Een webcomic over een ‘evil scientist’ wiens plan om de wereld te veroveren nog in de kinderschoenen staat. Hij moet eerst maar eens zien een leger van robots maken. Te beginnen met één.

Dr. Y verwijdert het plastic van zijn nieuwe robot.

lees Evil DR. Y Fails To Rule The World online via Tapas