Studio Bertin

Studio Bertin is de verzamelnaam van alle creatieve werkzaamheden van Bertin van Vliet, zoals illustraties en grafische ontwerpen, animatievideo’s en muziek.

Ik heb mijn creatieve uitlatingen breed weten te ontwikkelen in mijn eigen beeldende werk en vanaf 2002 ben ik ook achter de schermen betrokken geweest bij verschillende kunst- en culturele organisaties in Nijmegen; DZIGA, EXTRAPOOL en DERDE WAL.  Daarnaast geef ik workshops en lezingen.

Mijn autonome werk is meestal zeer kleurrijk en toegankelijk. Humor en popculturele referenties spelen een rol, en in de uitvoering en vormgeving kies ik meestal voor een soort DIY stijl. Bijvoorbeeld robotpakken van karton, uiterst gedetailleerde tekeningen met een eenvoudige balpen of viltstift, muziek met oude Casio keyboardjes, potten en pannen. You name it.