Iedereen kan tekenen

Tekenles in Nijmegen en omstreken.

“Mijn nichtje vroeg me een kat te tekenen, maar zij kon het zelf beter dan ik.” Erik S.

Ik geef tekenles aan beginners en gevorderden die op zoek zijn naar een goede basis waaruit verder te ontwikkelen. Of je nu in een comic stijl werkt, of fotorealisme nastreeft, met een goede basiskennis van constructie, anatomie en compositie wordt je werk vele malen sterker en overtuigender. Je leert niet alleen werken naar de waarneming maar ook hoe je iets vanuit je eigen verbeelding kunt tekenen .

De 1e cusus staat gepland op: 
Maandagavond 19 en 26 aug, 2 en 9 sep
of
Woensdagavond 21 en 28 aug, 4 en 11 sep
van 19:00 tot 21:30

De kosten zijn 95 euro p.p. voor 4 lessen.

Je kunt je nu aanmelden via studiobertin@hotmail.com
geef daarbij je voorkeur aan voor de maandag of woensdag.
(De cursus vindt alleen doorgang bij voldoende deelname.)

Ik geef individueel les op mijn atelier en ook op locatie (bijvoorbeeld op je atelier of werkplek thuis). Afgestemd op jouw wensen en ervaring geef ik praktische tips en oefeningen.

Individuele les | 55,00 euro voor 2 uur

Wil je op de hoogte blijven of heb je vragen neem dan hier contact met me op. Bellen of Whatsappen mag ook: 0623489750