Iedereen kan tekenen

Tekenles in Nijmegen en omstreken.

Ik geef tekenles aan beginners en gevorderden die op zoek zijn naar een goede basis waaruit verder te ontwikkelen. Of je nu in een comic stijl werkt, of fotorealisme nastreeft, met een goede basiskennis van constructie, anatomie en compositie wordt je werk vele malen sterker en overtuigender. Je leert op mijn manier niet alleen werken naar de waarneming maar ook hoe je iets vanuit je eigen verbeelding kunt tekenen .

Ik geef individueel les op mijn atelier en ook op lokatie (bijvoorbeeld op je atelier of werkplek thuis). 

In augustus 2019 start ik een wekelijkse cursus op mijn atelier in de Krayenhoffkazerne. Hiervoor zoek in nog cursisten. Meld je aan via info@bertin-nijmegen.nl

Individuele les | 55,00 euro voor 2 uur

Wil je op de hoogte blijven of heb je vragen neem dan hier contact met me op. Bellen of Whatsappen mag ook: 0623489750